Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Our first date after getback
12 May 2012 • 03:51 • 0 comments


Assalammualaikum
Yesterday i have a date with amirul afzan . who is he ? ofcourse my sweetheart kay ♥
what a wonderful day , Thanks God. 

Firstly, afzan jemput ati dekat Jusco macam biasa kita keluar. tunggu bas pergi bandar *alangkah indahnya kalau aku atau dia ade kenderaan sendiri ☺ tak ape , sekarang susah-susah dulu nanti dah besar insyaallah segalanya mudah. dekat situ ade Ariff Joe jugak, sempat laa jugak dia share love story dia dekat ati. kesian jugak dengar problem dia tuh. hmm i just can give him advice. then dapat bas colour hijau, okay mewah lah sikit bas tuh *aku kan jarang naik bas tuh yg jakon. dalam bas afzan show me cadbuary chocolate ♥ he buy it from jusco for me. then kita text Qayyum dengan Eiyka suruh naik bas yg kita naik tuh sebab kita same arah. diaorang dah naik nampak Dayya Azman pulak☺ ohh dia nak pergi jumpa Zehan dekat bandar. 

Secondly, selamat sampai CIQ , thanks uncle bas hantar kiteorang >< harhar. sampai jee terus naik wayang tengok ticket The Avengers. okay ade yang 3:15 , kite choose that ticket. Time nak beli semua serah kat aku. *diaorang pemalu kot -.- kite amek sit couple , wuuuu atas sekali. then kite beli popcorn. afzan belum masuk lagi laju je mulut dia kunyah popcorn tuhh ^^ babyboy i lapar ke ? heee. Dalam wayang pulak afzan take out his swearter for me ♥ before this dia keluar mane nak bawak barang sebab malas. bile movie dah start aku mulalah rase nak batok jee. ergh, tak tenang ! lagi satu takut orang lain marah pasal bising *lantak kau. harharhar. but afzan cover my mouth with his hand to make my voice lower *ade kuman laa syg ☺

after movie, straight to the point kite pergi makan. harhar, kebuloh. aku makan nasi ayam , boleh laa tapi tak power, hmm. afzan order hot milo for me♥ sebab dia kate batok kena minum air panas. alaaa :/ aku minum tapi tak habis, heeee. sorry syg ☺ tengok jam dah 6 lebih. cepat-cepat kite pergi survey barang ape semua jalan sekejap then ehhh jumpa Nazura dengan Intan pulak. berdua jehh ? heee. before that eiyka and qayyum buy oreo chocolate cool blog *i think so ? lepas tuh ambil bas permas jaya denagan niat back home ☺

opssss, belum sampai rumah lagi nih. kite pergi Jusco sekejap. afzan buy strawberry lolipop for me♥ dia beli air fav kite peach lemon , hee. haus k haus. tehn lepak-lepak berbual-bual baruuu lah kite balik. time tuh balik naik teksi sebab mamy malas nak keluar lagi. afzan pon kena balik naik teksi sebab bas dah tak ade, harhar. 

so, i end my story here☺



Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google