Dashboard | +Follow
Like A Paradise
EVERY FRIDAY
23 May 2012 • 00:57 • 0 comments

Assalammualaikum ♥
Title entry ni every friday sebab haritu hang dengan afzanhari jumaat. tapi bukan haritu je, ade la jugak date yang lepas-lepas hari jumaat. sorry lambat post , hee. act niat kite nak pergi taman bunga tapi tak sampai sebab dah penat XD lastly lepak je laa area banda tu. hmm maybe lain kali la kn ;) sampai-sampai je terus carik tempat makan, haha. laparrrrrrrr la. dah tatawu nak makan mane, naik jela foodcourt CS tuh. then kite keluar daripada bangunan yang macam rumah hantu sebab belum siap renovate tuh dan lepak.

*tengok lah tuh afzan buat muka comel dia dekat ati , haha


 
 I admit , you handsome afzan  ♥


lahai , aku memang gedik sikit kalau dengan afzan -.- afzan suka manja kan kite lah awak >< okay lah wait for our next date. this 26 MAY is my anny 1year 3month with him ♥ mintak tolong awak doakan semoga kami kekal boleh ^^V kbye .

afzan work

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google