Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Miss 2011
3 April 2012 • 02:40 • 0 comments


assalammualaikum
haih, maklum laa kan da nak masuk musim kawad ni. teringat laa mase tahun lepas berkawad. ya allah, rinduu gile.  kiteorang bukan nya kawad saje taw, da mcam family pulak rase. berkerjasama lagi. bukan senang kite na berkerjasama dengan orang yang kite tak biase kan ? mase sekolah aku jalankan latihan kawad, memang busy laa semua dengan ini dengan itu. bukan KRS jee berlatih , termasuk jugak kadet yang lain. sekolah pj2 selalu jadi rumah. maybe sebab parking depan tuu luas :/ semua semangat berlatih sebab nak menang laa kn. tapi sayang , perempuan tak menang, lelaki naib johan. tape tape , janji kite semua da berusaha. hm hm, tahun ni tade semangat. KRS lelaki je hantar wakil perempuan tak. PPI pon tak. sedih....... sebab itu lah aku rindu tahun lepas. banyak gile memori. dengan senior-senior semua best. hmmmmmmmmmm......


ni pulak pasal esok yang akan berlangsung di sekolah aku >< tengok video ni hebat-hebat yang dapat masok final. ni last year punye. cikgu aku cakap nak hantar budak zapin. harhar, do the best jela aku cakap. Hari khamis ad hari kerjaya. mari laa datang ramai-ramai ke sekolah aku :) aku denga iklan ni dekat radio era tadi , HAHA. 

wuuu, kite nak masuk pertandingan buad video tema menabung. dengar macam susah jee -.- tapi nak jugak. aku dala tak masok kawad tahun ni. tugas PRS pon aku ta buad pape. maaf cikgu ^^V saya janji akan update blog PRS selalu ataupun hari-hari #berbual . okay blog tuhh aku peah and shamini yang bikin tahun lepas 2011. siap pergi BENGKEL OUTREACH lagi kau nak buad blog jee. HAHA . 

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google