Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Jars of heart
2 April 2012 • 01:43 • 0 comments


Asslammualaikum
okay baru hari ini aku nak update pasal anny aku dengan afzan. busy busy :| nothing special pon time tuh. mase 26/2 cukup setahun tapi time tuu kiteorg da break then lepas beberapa hari baru getback. haaa, couple putus couple nampak macam tak serious kan ? oke act bukan kite tak serious just mase tuu masing-masing tak dapat kawal perasaan. but now kite dah stable macam dulu. cume sekarang kite jauh na bandingkan last year satu sekolah kelas sebelah. sumpahhh , rindu 2011 :'(

hm hm , aku suka fikir negatif taw pasal dy. maklum kan da jauh. aku tak tawu ape dy buad. sedangkan dekat pon aku suke fikir lain. ni lagi laa jauhhhh :'/ atiii, please wake up. think positive >< aku bukan nya ape, risau k risau. risau kalau ade yang masih na menumpang kasih. err err, aku ni kedekot la kan -.- mesti laa kang aku pulak tak cukup kasih sayang dy tuuhh :P

batuk tak habis-habis aku nihh 

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google