Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Im weak
28 April 2012 • 06:47 • 0 comments


assalammualaikum
aku berani nak post pasal afzan sebab dia dah tawu dari sehelai kertas seumpama sekeping hati aku :')
aku tawu dia sakit aku tawu dia down. tapi bukan kehendak aku , swear. 
ape motif :
kertas testpad ?
wallpaper handphone ?
background twitter ?
post dekat blog ?
status dekat FB ?
text yang send tidak dibalas ?
AKU RINDU DIA 
walaupun aku tawu yang dia takan nak terima aku balik. takan nak bukak pintu hati dia untuk aku. takan nak sayang aku lagi. benci aku seumur hidup. aku tak kesah sebab aku sayang dia sampai mati. tade sikit pun perasaan benci. dan semua tuu janji aku :'( 
dah tak sanggup lah nak nangis lagi , kbye .

Amirul Afzan Bin Ma'arup forever
 


Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google