Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Full house
12 April 2012 • 07:56 • 0 comments

MAAF JIKA GAMBAR ANDA TIDAK TERTERA

MAAF JIKA GAMBAR ANDA TIDAK TERTERA

Asslammualaikum
hi , semalam kan semalam hari rabu 12/4 kan cuti kan. maton plan nak main bowling. oke aku on je. tetapi hampa apabila bowling full :'(  tapi dengan idea bernas kiteorg atleast ade jugak laa benda lain kite bikin. karoke karoke karoke. berejam kot dalam bilik besar gelap serta bising tuu. tapi aku tengok muka semua happy walaupun kurang selesa sebab kite ramai, padat bilik tuu >< aku laa nih ajak ramai-ramai. mane tak nya , takut ade yang terasa hati :/ 
hmm, aku happy jugak tengok semua nya happy. tapi hati otak ni entah pape jelahh fikir ini itu. niat nak enjoy lepas kan kesedihan yang membeku di hati tapi sayang aku tak kuat :'( rugi tak pakai baju superman atleast ade laa sikit terasa aku kuat kan. aku tak pasti ape yang fikirkan. k k tana cite . siape yang nak tawu bace hati aku. sumpah penat k semalam. aku tak buat ape pon sebenarnya. banyak duduk tengok sini sana fikir.
korang nak tawuuu tak , aku hampir menangis bile dengar afzan nyanyi lagu *ape tah. hmm , dia nyanyi feel gile mane tak aku terasa seyh. dia ade cakap dia pon menangis bhai time nyanyi tuu. kenape semua nak menangis nihh >< bazi pon ade nangis denga ariff sahar nyanyi. tapi aku tahan k tahan. malu lahh nak nangis depan ramai-ramai tuu. time afzan nyanyi solo semua senyap. asal eh ? err. 
aku duet dengan ariff nyanyi lagu saxobeat , HAHA , lucu k lucu. kemain bebelit lidah. aku bukan reti karok sangat ponn :| tapi sumpah lah dorang suara semua power-power. hey , korang jeles taw tengok ramai yang bercouple-couple nihh. btw, kebanyakkan nya couple-couple tuu datangnya dari berkawan dulu. so aku tade lah kesah sangat. dah tak boleh dah nak berkepit dengan afzan , takut kite makwe dia marah :'/ 

hey korang semua hope bole hang macam tuhh lagi k. thanks semua ukirkan senyuman yang manis yang boleh mempengaruhi aku untuk turut senyum :) humm, untung lah yang berdua ni :
Maryam <3 Farid
Fatin <3 Rafi
Peah <3 Kiki
Maton <3 Izat
Midi <3 Eira
aku <\3 afzan --' kbye.


Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google