Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Hubungan terhenti
9 April 2012 • 08:46 • 0 comments



Assalammualaikum
hm hm, sudah cukup sudah sampai disini sajaaaa *lalala, mereng. straight to the point. 
AKU DAH SINGLE MINGLE DINGLE GINGGLE AND NOT AVAILABLE #excpt for the handsome boy tuu ^^V haha, miang. okeoke, serious. hurm, aku tak tahu kenapa aku bole buat keputusan macam tuh. tetibe okay. ni mesti takdir ni. ye ye jea ? ye la tuu kot. tak salah pon aku buat gini sebab aku tengok dia happy je. rileks je , cool je.. dia tuu memang tade perasaan. HAHA. nampak aku okay ? bole senyum gelak sume ? yee bole :) sebabbb... aku rase kita putus cara baik. tapi memang laa sebelum tuu ade berlaku pergaduhan sikit.
 ade ke aku keluar na belajar dia kate aku keluar dengan jantan lain ? ish ish , fitnah tuu dosa tawuuu. 
apelahh nasib seorang insan yang kerdil ini sampai dipandang hine sebegitu sekali ? tape aku terima dengan hati yang terbuka tapi tak ikhlas :D btw, putus kali ni aku tak doa kan dia bukan-bukan pon . aku cuma doakan dia dah besar dapat jadi nabil supaya aku bangga tengok dia dekat movie nanti *macam ombak rindu . kite kawan k kawan. sejak form 1 dah kawan pon. tapi aku tak tawu lah dia anggap aku ni ape sekarang. musuh maybe ? mintak -mintak laa jgn. amin. pasal aku baru hapuskan musuh aku dalam hati ni. semua aku dah nak jadikan kawan. adelah orang yang tertentu tuu ;) 



Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google