Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Ehem, bace sampai habis kalau nak tahu.
15 April 2012 • 05:26 • 0 comments

aku bukanlah superman
aku juga bisa nangis 
jika kekasih hatiku
pergi meninggalkan aku

Assalammualaikum...
hi blogger , kenapa dunia sangat kejam pada saya ? hm hmm , bukannya saya tak bersyukur dengan kebahagiaan sebelum ini yang saya dapat tapi kesedihan yang saya terima lebih daripada kebahagiaan tuu. kesedihan tuu berpunca dari saya sendiri. sikap saya yang terlalu yakin bahawa janji janji yang pernah diungkap oleh dia boleh terjamin. ternyata tidak. Ohh myy godd. tapi alhamdulilah semakin hari saya dapat menerima pemergian dia walaupun selalu berharap dia akan kembali. tak salah kalau saya nak berangan sebab impian boleh jadi kenyataan k.

Tapi selepas seorang jejaka idaman saya dulu mengakui sendiri bahawa dia ade perasaan dekat saya sekarang , rase macam nak menjerit satu dunia. walau macam mane pon, kite tak boleh bersama. *repeat* tak boleh bersama. kenapa ? Dalam hati saya ade cinta dan cinta itu masih atas nama Amirul Afzan. Dan jejaka tersebut cukup memahami keadaan sekarang. dia fikir perasaan saya perasaan afzan dan fikiran orang lain . thanks jejaka :) tapi saya rasa bukan dalam mase yang singkat ni perasaan tuu muncul. telah bertahun lama k lama. cukup bersabar dia dengan perasaan tuu .

Hurmm, sumpah saya sangat cemburu kalau afzan dah ada yang baru even kite dah putus. sepatutnya cemburu tuu bukan pada saya lagi :') bagaimana saya nak elak perasaan tu kalau setiap detik saya dipenuhi dengan dia dulu ? dia dengan dia tak sama . sumpah lain. saya rase mungkin ini satu langkah baru untuk saya. 

hmm, deactive acc facebook sebab aku terlalu cemburu >< maaf

aku rindu kau. esok tanak g sekolah lantak laa cikgu na warning ke ap aku tak sihat , kbye 

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google