Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Gadoh
12 March 2012 • 10:08 • 0 comments

*sayang please focus on me :'(

dah dua kali dah aku buat dia mara gile dekat aku. aku tawu dia mara pon maybe sebab dia sayang aku. kalau aku pon aku buat benda yg same macam semalam. aku text dia '' babi lu bersayang-sayang dgn org lain'' then dia explain aku teros okay. buat macam biase even hati aku masih sakit. tapi diaaaaaaaaaaaa, ya allah aku tak tawu nak cakap macam mane lagi. dia marah gile dekat aku sampai ape aku cakap sume dia tak nak terima. ya allah kenape keras sangat nihh hati tuu. now dia merajuk, okay aku dah janji dgn diri aku sendiri mase kite get back dulu, aku janji kalau dia merajuk aku tak merajuk jugak. aku kena kuat kalau aku tak nak hilang dia lagi. he is important. enough , makin banyak aku cakap makin banyak marah dia dekat aku sampai jadi benci susah pulak kang. tak boleh tidur lahh aku malam ni nampak nyerr.

Amirul afzan 
do you know that i 
MISS
so much 

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google