Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Ati sick
6 March 2012 • 23:46 • 0 comments



Hello stalker. topic tuu kenape ? okay sekejap. nak cerita yang happy dulu. 
amirulafzan   is     back
hihi, i know he cant go on his live wihtout me. acehh perasaan -.- hope hope he mine forever. Hello betine jangan laa menagih kasih pakwe aku sorang nih. dia ni penyayang cepat fall in love. aku jealous bodo. okay kite memang tak boleh berjumpe mesti ade jee benda yg nak digadohkan. masing-masing pon da kuat laa katekan. tapi sekejap jee sebab kite saling memerlukan . mane boleh merajuk lame-lame , mule laa serabut kang. okay next story, sejak 26/2/2012 sampai ke harini aku dapat satu penyakit yg sungguh pelik. sangat pelik , hari-hari aku rase sakit nihh. ya allah menahan kesakitan dengan senyuman jee aku nih. aku takot nak bagitawu mamy yg aku sakit. mesti mamy nak bawak g hosp , eiuww hosp tuu hell bagi aku tawu takkk -.- sekarang dala tengah exam. pfft exam addmath memang buad sakit aku tambah tambah tambah sakit laa ken. LK jawab gune hidung je. HAHA , vavi berbual jee aku nih . okay lah nak g study chemistry pulak. 



Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google