Dashboard | +Follow
Like A Paradise
I miss youuuuuuuuuuuuuuuuu
19 February 2012 • 05:38 • 0 comments


assalamualaikum
kenape tetibe aku nak post pasal exhusband aku ni ? pasal gambar ni lah :'( sweet tak ? alahai, pade aku sweet jeh kalau tengok. pade korang aku tak tawu lah. first, aku online ade laa upload gambar. tapi bukan gambar ni. yang ni dah lame. tengok laa tu sejak december haaa :'/ aku ingatkan dorang like gambar baru tuhh rupenya gambar ni. aku bukak jee teros rase tersentuhhhhhhhhh sesangat. aku nak delete tapi tak nak :(  kenape eah ? hm, nampak nya aku masih belom dapat lupekan dia. dia ni haa amirul afzan bin ma'aruf. tinggalkan aku. aku tak boleh nak accept laa cam tuu. sesuka hati dia je kan ? yela, dah ade yg ganti tempat aku. dia buang jela aku. tapi kannnnnnnn , mane boleh gitu :'( kan kan ? aku ni bukan sampah. ape care yg boleh buat aku lupe dekat dia ? help me . kalau aku teros macam ni hancor lah aku. kalau aku sedih aku kuat makan. kalau aku makan je nanti gemok sakit acane ? sape na jage aku ? parents aku busy -.- kalau aku dah kenyang tu aku jadi malas semalas malas nya. aku dah mule asyik nak ponteng sekolah. ponteng koko ponteng latihan ponteng semuanya lah kalau boleh. homework ? jgn cakap lah. buat skip skip. nota ? cegu suro buat harini next week baru aku nak siapkan. LK je aku semangat sikit. tu pon ade 2paper lagi aku tak buat. haish, baru aku tawu acane orang putus cinta ni. rase macam na mati arn ? dulu dekat FB kalau aku bace status yg putus putus ni macam geli je. tapi sekarang aku rase aku lagi worse. brrr --' ni tak sampai sebulan lagi taw. aku hari hari online je tapi offchat. sebab aku nak tengok dia online. tak kesah la dia tego ke tidak. tapi aku selalu harap dia tegor. tapi jauh jauh jauh sekali dia na tegor aku :'( aku sorang je yg SS. hello ati, sedarlah . dia ade yg lain dia nak g tegor, bukan kau. okeoke aku faham. 

Hello cinta please call me back. I really need it now. 

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google