Dashboard | +Follow
Like A Paradise
I will get married
14 January 2012 • 06:46 • 0 comments



kuikui, i will get married . eee, tak sabar . eiuw, gatal nye -.- 
okay tittle tuh sesaje . aku borink and tak tawu nak post ape. tapi aku memang da berazam pon nak kahwin awal. kahwin awal tuh bukan la maksod aku kahwin dalam mase terdekat nie. dalam 2 - 3 tahun yg akan datang ? tuh pon kalau aku panjang umur. btw, ramai orang yang mengagap kahwin awal pasal da mengandung ke ape kan. tolong lah orang melayu , sedar , fikir positif. acehh ayat gua. niat aku nak kahwin awal pasal TAKUT . takut menjadi mangse. macam-macam mangse seorang perempuan bole jadi. maklum laa, tengok jela dekat news kan. hari-hari mesti ade jee kes perempuan yang menjadi mangse. bukan nye parent aku tak jage aku. tapi kalau aku dah ta sekolah mesti nak kena g belajar kerja tuh sume kan ? kena laa jauh sikit dari family kalau nak berdikari. kalau orang dulu boleh kahwin mase belajar dekat UNI kenape orang sekarang ta bole kan ? aku ade cita-cita aku ade impian ade matlamat macam remaja yang lain jugak. aku just nak tempuh semua tuh dengan seorang yang bole bimbing aku ke arah tuu.. okay thats all from me today, bubye ILY amirul afzan :*

harini laki aku stress pasal banyak text dia yang aku tak reply

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google