Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Happy but Sad
21 January 2012 • 10:59 • 0 comments





okay , abaikan muke aku yang buruk tuh -.- act banyak lagi gambar aku dengan dy. aku upload semua nanti meyampah pulak korang sebab jeles HAHA. gurau sayang ;) aku nak cerita yang aku terasa sangat malam nih  :'/ dy tidur ta wish good night kat aku pon. teros off phone pasal dy salah faham yang time aku nak reply phone aku tade line. urm, maklum laa ruma tepi pantai #perasan. okay , harini birthday dy , last night kite gado so aku wish dy gitu-2 jee pasal hati tengah panas. so aku harap harini aku boleh cool jee. tapi tidak :( aku penat laa belikan buatkan present untuk dy yang konon ny aku ingatkan dy akan SENYUM kat aku time aku bagi present tuh. tapii, dy kate TAK NAK :'( ya allah , hati nihh berderai . aku tahan jee air mate sebab aku tana dy tawu yang ak nangis sebab dy , nanti dy pulak yang menangis :') yela, aku dengan dy selalu same. 
HAPPY SAME
KETAWE SAME
SEDIH SAME 
NANGIS SAME
POYO SAME
GEDIK SAME
MENYAMPAH SAME
GELI SAME
LAPAR SAME
KENYANG SAME
NGANTOK SAME
TIDUR SAME 
JALAN SAME 
MEMBEBEL SAME
GOSSIP SAME
MALAS SAME
RAJIN SAME
BUSUK SAME
WANGI SAME
eishk, banyak betol yang aku buad dngn dy same-same sampai tak ingat lg ape yg same. okay sambung cerita tadi. sayang, saye bagi present tuh seikhlas hati untuk awak. saye tak suke dipakse kennn -____- 
awak pon tawu kan ? haa, please laa faham , saye tak nak awak kecewa . tapi awak selalu mendesak sye sampai sye terpakse menipu untuk elak dari kena pakse lagi. tengok macam sekarang , tadi kite jumpe happy jee kan , lastly da pisah ade jee hal. awak berharap tapi tak dapat awk yang hampe. awak hampe mesti libatkan saye laa kan . pasal benda nihh pasal sye . awk da hampe , awk akan layan sye macam nak tak nak. awak da hampe , dalam ta perasan awk da abaikan sye. awk da hampe, dengan mudah hati awk untuk carik teman lain. tolonggg, sye tak nak kehilangan awk. sye pon tak tawu macam mane nak jage hati awk sedangkan awk yang suke sakitkan ny sendri :'/ 

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google