Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Ape ni ?
31 January 2012 • 05:09 • 0 comments


yang nie aku jumpe dekat newsfeed. hey you. i pon like page Ustaz Azhar Idrus tuu leww. heee. ape maksud benda nie ? bersentuhan kulit laa ape laa kenn . ouh jadi HERO ke tuu ? atete, aku jatuh kau pena sambut pon -.- okeoke , nanti tolak aku eah nak jatuh jugak nak kau jadi hero aku jugak :D



nie pulak dekat timeline yang cun melecun cover dia tuhh . kalau aku buad status cegini kau tawu terase hati. tapi tape aku cool jee man .  aku tawu laa aku ta pandai masak . perangai macam bukan anak dara. 



status nie untuk ke bukan ? tapi aku dapat rase yg status nie untuk aku . ape yg aku da buad salah lagi nie ? pasal ta layan text tuu ke ? kalau aku free tu aku balas kan ........ lastly tetibe topup pon habis. nak buad cane dah habis. finish its end laa -.- nanti mamy topup kan aku , aku text kau ehh . jangan risau , aku pon tak bole laa hidup dgn handphone yg bisu .


pandai eah tukar password facebook.okay , I LOVE YOU .

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google