Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Jalan berDUA dengan adik
15 December 2011 • 08:06 • 2 comments


hari nie jalan berdua jehh dengan budak comel nie :) adik kite laa wak , sape lagi . sementara tunggu mamy dengan yg lain balik dari singapore kite bawak dia pergi CITY SQUARE jalan-jalan. tengok movie ALVIN AND THE CHIPMUNK. before masok wayang kite jalan-jalan kejap pergi ACTION CITY ape lagi buda kecik nie , sweet aje dia tawu ^^ then naik atas balek beli popcorn and marinda. movie belom start lagi dia daa sebat dulu. mane tak nye, time movie da start dia TIDUR . haha, membazir aku bawak dia tengok wayang. adik ohh adik. lepas daa membeku dalam tuhh keluar terus pergi JCO beli donut . makan makan makan tetibe ade laa satu group nie datang dengan pandang macam tak puas hati. err -.- ape masalah kakak-kakak tuhh pun aku tak tawu. then , mamy pon sampai .... the end . malas aku nak cite panjang-panjang bukan ade orang nak bace pon. maklum laa aku bukan HOTSTUFF. kbye , muahhh !

movie tuhh best , rugi adik aku tidur kalau tak mesti dia happy :)

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google