Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Hey Babyboy
12 December 2011 • 00:19 • 0 comments

















tengok tuhh muke kite :132:kekadang aku tengok pon bole tersenyum sorang-sorang macam orang gile :face60: time nie kite date :n: actual last week , tapi baru hari nie ade free nak buad entry pasal nie :face45: kite keluar pergi city square :50: mae laa lagi kan kalau kat JOHOR nie :face72:niat nak tengok movie OMBAK RINDU :e: tapi ticket baru je lepas :face67: nak tunggu lagi lambat nak balik pukol barape kan :face68: balik lambat-lambat ade pulak kang mamy rembat aku :face3: so kite amek ticket BREAKING DAWN :86: faham tak faham tengok jela :face14: lepas movie kite pergi JCO :45: beli 6 makan 2 je. HAHA membazir :face16:so aku bawak balik jela :79: lepas stay dekat situ balik pergi jusco :face17: dia hanta kite :face69: you are so caring sayang :face2: ingatkan mamy nak amek dekat road je rupenye dekat jusco tuhh :123: aku da jalan sikit mamy bole terus jee ta nampak aku :face25: terpakse laa mamy Uturn :face34: heee~ this week nak hang lagi :face15: tapi da duit da kering :face41: maklum laa best sangat shopping dekat orchard tuhh :face40: jalan-jalan kat sana rase maam tak nak balik :face75: lame dho tak jalan-jalan dekat singapore :d: best sangat jumpe dengan anak saudara aku :face51: baru balik daa rindu :face59: tapela next week ati datang lagi okay :88: that's all bubye muahhh :119: one kiss for you :116:


Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google