Dashboard | +Follow
Like A Paradise
3 December 2011 • 09:12 • 0 comments

hello pretty girl hello handsome boy:face51: ati here to talk about HIM HIM HIM :w: hikhik . gedik jee tuh . hurmm ~ now dah pukol 1:30 a.m . GOOD MORNING :116: boring laaa :face65: tak tawu na buad ape . tadi bace novel :86: tapi bile dia :97: bagi ati topup and text , terus hilang mood nak bace novel tuhh mood nak bace text dia:97: jeee . HAHA:face50: ape-ape jela ati nie kan :120: take note sikit , ATI NOT IN MOOD TO READ A BOOK thumbsdownthumbsdownthumbsdown ... online monitor pon tade sape :face63: dia dah tido:e: kawan-kawan lain pon tade :22: baru ingatkan nak ajak SKYPE :face69: haaa , tulah korang , sape suro tido :face67: ayat bajet sial :face39: okay , ade ke patut dia cakap ati ta letak gambar:97: dia kat blog nie :119: ohh , suck baby suck :face61: penat taw kite buad gambar gerak-gerak yg banyak-banyak kat tepi tuhh :face70: tak nampak ke :120: besa kan sikit mate tuhh sayang:131: HAHA , comel :face75: bie , ingat taw RABU nie kite ade date :88: you lupe , stanby :119::118: i miss u taw :face68: nak tengok cerite OMBAK RINDU jugak :face37: bole laa sayang , jom la :face22: nak nak :119: mintak-mintak laa date kite NO PROBLEM kan :face72: mane tak nye asal kite nak jumpe jee ade je problem yg datang golek-golek :14: okay laa finish . nak slepp





Labels:


Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google