Dashboard | +Follow
Like A Paradise
He make my day
18 December 2011 • 03:14 • 0 comments

assalammuaikum :60:
bie , kite skype kan :face51: tengok muke awak kat atas tuh :face69:awak engat awak sorang je bole snap :120: saye pon ade snap gambar awak jugak laa :face50: padan muke:25: dari pukul 1 sampai laa subuh kite skype :face71: dalam mase panjang-panjang gitu macam-macam kite bebual:face64:saye nangis, ketawe, sangap, membebel dekat awk kan :face56:padahal awk penat baru balik kerja tuhh :face8: sorry sayang if I pakse you :123: nahh one heart for you :h:

Semalam aku dia pergi kerja :face18: wuhuu , besttt :86: tapi ape yang kurang best nye hujan :87: tapi alhamdulilah siap jugak sate tuhh :face76: mase nak balik tuh kite redah hujan :face16:bukan lebat sangat pon :face1: take a bus turun dekat JUSCO macam biasa dia kene hantar aku balik dulu baru dia balik :face52: before that kite pergi JCO dulu :45: kak piqa nampak kite tapi kite tak nampak dia sorry kak :face12: then dia hantar aku sampai ke texi :face40: dia support kite balik dan pergi :face39: sampai rumah mamy kate BAU SATE :face4: huh , tak ape laa :64:

Tadi malam kite skype lagi :face68: tapi BANYAK MASALAH :face41:mule-mule skype dia tale bukak then aku punye pulak jemmmmmmm :5: lepas tuhh da oke tapi lame gile dia tunggu aku :face61: bile da bole bukak microphone dia punye wiyer ta pasang :face60: tuka pc pulak pc tuh tade webcam :face37:tapi tape laa, janji aku denga suara dia, dia denga suara aku :face40: tapi time tuhh mase dia dah nak habis tinggal lagi 45minute gitu je :face47: lepas tuh time dia pon da habis, aku cakap nak teman dia sampai dia balik rumah tapi aku tak larat terus tertido :face65: dia bangon pukol 4pm aku bangin pukol 5.30pm :face10: buad malu jehh :face67: okay laa da tatawu nak cakap ape, bubye :face69:

hari rabu nih da janji nak date dengan dia :face52: kalau tak jadi mati lahh aku :face70:

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google