Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Everyweek nak pergi movie
21 December 2011 • 07:36 • 0 comments

#gile laa muke aku--' aku geram dgn dia nie asyik busy jee phone kringkringkring
walawehh muke aku :face33:puihh:119: yela , bie kau nampak smart pasal aku suruh duduk tegak HAHA:face75:gurau je sayang jgn marah ea:face56:tadi kite dah happy-happy kan jgn memara pulak:face25:tadi kite tengok OMBAK RINDU:face69:wuhuu , sedih gile :face59:aku sebagai wanita dapat rase ape yang orang tuh rase:face70:walaupun hanya acting je tapi mesti ade berlaku jugak betol-betol kat luar sane tuhh:face61:ya, Allah dua tige kali kot aku MENANGIS :face36:tapi kena MARAH pulak dengan babyboy aku tuh:face14: huh, tak ROMANTIK langsung HAHA:face50:
tape laa sayang i tak kesah :face44:niat nak tengok cerita SONGLAP tapi BAWAH UMUR :face65: eerrrghh:118: btw, kite bukan DATING hari nihh:i: kite pergi beramai :face54: ade peah, nazmi, ten, rapy, yang lain cancel :face74:mane-mane aku pergi pon mesti jumpe dengan kak piqa :face64:and bile-bile mase pon dia tetap cantik :face57:

Hari nie tido HOTEL AROMAS. and dengar MISTERI JAM 12. seram bhaii ~







Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google