Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Tears
25 November 2011 • 21:29 • 0 comments



hari nie dah 2 entry aku bace pasal BF dorang . aku pon nak buad entry pasal tuh jugak . hmm ~ sekarang baru aku rase ape yang rase sebelum nie kalau aku ade contact ke ape ke nan lelaki lain :/ okay , aku tawu kau chatting nan girls lain pon aku da nanges . padahal aku tak tawu pon kau chat ape . kali nie aku off relation ade sebab . senang laa kau nak WTW dengan perempuan lain ke , buad status pasal dia ke . so kalau orang lain bace pon , dorang anggap its normal . lelaki nie bukan ade relation dengan sape-sape pon . kau cakap kau nak cari lain kan ? sebab aku ta pandai na layan kau . go on , janji kau happy :) cari yang lebih baik dari aku taw . kalau kau rase kite couple dah na dekat ONE YEAR nie sia-sia jea . kau selalu cakap kat aku kan , "kata-kata tuhh doa" tapi kau yang suka cakap , "aku cari lain kang" . susah kan kau na faham aku , asyik aku jea kene faham kau . penat aku asyik na cakap bende same jea setiap kali buad entry pasal cerite sedih aku sebab kau nie . sedar laa sikit , kau merajuk tuh pasal hal kau sendiri . tak perlu aku na kene g pujok-pujok merayu kat kau maaf kan aku . semalam awal-awal lagi aku da cakap sorry kat kau , tapi kau cegitu jugak . aku mampos baru kau senang kot . kbye .

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google