Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Please :(
8 November 2011 • 22:27 • 0 comments


hrrmm ... i'm sad . babyboy , ape masalah kau nie sayang ? aku ade buad salah ape ? cecite . semalam malam pon kau merajuk kan ? asyik nak merajuk jee . malam tadi sebab dah takdir kan . tuhh pon nak salah kan aku jugak . nak merajuk jugak. kalau aku tak cakap SORRY dulu mampos kau tak nak layan aku kan ? dahh banyak kali jadi macam nie . penat dhoe waaa ... tolong laa faham perasaan aku . hari nie kau merajuk sebab aku marah kau tadi ea ? jgn laa childish sangat . kau marah-marah aku , aku rileks jee ~ tade pon nak tunjok kepale ke hape . aku mengaku aku pon pernah merajuk tapi tak kerap kan . ape besa sangat ke KES aku tuhh sayang ? aku marah kau pasal kau buad hal jugak . dah banyak kali aku cakap kat kau kan , masih jugak kau nak buad --' okay sumpah aku kecewa gileee dengan sikap kau nie . aku marah kau merajuk . patot nye kau kene say sorry ke ape ke . nie tidak . okay fine aku terime . aku perempuan yang LEMAH zann . perasaan aku tak same macam kau . hati aku nie da luke sane luke sini . air mate aku nak kering dah sebab nangis pasal kau merajuk . kau tak tahu masalah lain aku . sorry aku tak boleh nak fikir pasal setiap detik . aku banyak masalah ... aku tak nak kau tahu sebab tak nak kau fikir pasal bende lain selain HATI dan PERASAAN aku nie :) Thanks for everything . btw , even kau macam nie , aku tetap sayang kau bie .



Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google