Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Swimming
12 October 2011 • 04:23 • 0 comments


Gambar burok kn ? base laa tengah bermandi-mande . ak swim bawak phone sebab taknak tinggal kan babyboy :) haha . gile kn ? so wat -.- hari SELASE pkol 2:30 anisya , ummie , mimi , sab and norli datang rumah ak semate-mate nak swimming :D tapela , apartmen ak bukan apartmen kau . lagipon kite kn nak enjoy lepas exam . btw , sorry tak dapat follow korang hang , ade orang tak suka . kenape tah ? cakap ak na pergi clubbing ? hape tah ? ak nak pergi bandar laa baby . pon tak bole ? oke la ak follow bontot korang jee :] pasal karoke tuhh , macam laa korang tak pernah -.- tadi siap ajak aku lagi kn . ak diam sebab taknak korang kecik hati or menyampah dgn ak . oke , tangss sebab ceramah ak yg jahil nie tadi .

#awak-2 tak perlu laa risau . kite tak kn lupe kn kawan . korang tetap NUMBER ONE. and iman ak tak sebanyak setinggi korang , THANK'S >.<

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google