Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Dodol Kite ^^
13 September 2011 • 02:19 • 0 comments



 har har , SWEET tak ? tak tape :) tak menharap pujian anda ponn . oke , Babyboy kite nie mmg suke GIGIT . kalau bole semua bende pon dy na gigit. tengok laa tuh , kertas pon jadi. haishh ~ HOBI laa tuhh --'
oke , tujuan i'm here today nak just na storie morie pasal kekande sye nihh. wahh , SAYANG plusplus dhoe kat dye . satu hari tak cakap ILOVEYOU kat dye rase macam ta lengkap hidup nihh #cewahh, yeye. kite da lame jugak laa berkawan . dalam 2tahun ? sebab kite same kelas :) TAPI , dulu asyik bergaduhh jee . mmg hal laen laa kalau ak dgn dye . but now , ambooihh , sayang sanad-sanad pulak. HAHA . oke-oke , ak tana la ckap besar sanad , tapi kite bnyk persamaan >< heee . paling-paling utame is love to smile .
sweet macam mane pon , jodoh di tangan ALLAH . soo tawakal jela kn. jangan terkejot pulak kalau satu hari tetibe korang tengok ak post pasal SINGLE :') ATAU satu card perkahwinan ak dgn dye c: HAHA #berangan . btw , dy daa JANJI tana tinggal kn ak ^^ insyaALLAH . kite buad macam nie , kalau putus tak bole ego-ego , salah sorang mesti kene mintak couple balek. tahap ego ak dala same level nan dye . so how na hadap ? tape-tape, attiey bole :]




 BUKTI KITE LOVE EACH OTHER
|
|
|
V



 *elmo*



*kadet polis*



 *KRS*



# abaikan laa muke kiteorang yang tak lawa tuhh , masehh. jgn jeles oke babe ^.-

Labels:


Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google