Dashboard | +Follow
Like A Paradise
You The One For Me
9 July 2011 • 22:22 • 0 comments


hey Amirul Afzan . awk da macam badud saye taw . badud yang sentiasa memeriahkan hari-2 dan detik-2 saye dekat dunia nie . betol saye cakap nie , awak HERO saye . nak tunggu superman bile la kan ? hee ! awak memang nampak ganas (memang pon) . tapi saye bule rase manje awak tuhh . awak selalu usaha nak buad saye happy kn ? saye hargai :) . tapi balasan saye pade awak ape erk ? huu ~ ntahh laa . saye suke tengok awak happy . saye tak suke laa tengok awak muncong-2 . ta chomel macam BabyBoy daa . tapi , awak muncong pon sebab saye kan ? aduhh , saye nie memang tahu sakitkan hati awak jee . eishh ! saye takut kalau awak daa menyampah dengan perangai saye :) . ap pon yang saye buad , tade niat langsong nak sakitkan hati awak , tapii tetap jugak perkara tersebut sakitkan hati awak . saye pon da ta reti na ubah diri sendiri . nak buad macam mane rr ? even saye selalu buad awk macam tuhh , awk tetap say ''okay'' . saye tatahu la buad macam mane . kalau saye tipu awak happy , kalau saye jujur awak sedih pulak . lebih baik tengok orang tuh nangis kerana kejujuran daripada tengok orang tuh senyum kerana penipuan . WTH laa kn ? janji saye memang ta bule pakai awak . nobody perfect pon kudd . ap pon tiap kali bersama awak , saye sentiasa cube happy kan awak . awak happy ta bersama saye ? saye nie jenis senang berkawan . tapi awak jangan risau la ea , ATYAFZANPUNYE . saye nie tade la cantik mane dorang nak fall in love tat saye . TerimaKasihBanyak atas awak da beri selama nie . hope awak ta benci saye :) so bule ite teroskan relationship yang terindah nie . LEBIU BabyBoy 

Afzan's Wife



Disclaimer

Assalamualaikum and Hello stalker.
YOU KNOW MY NAME BUT NOT MY STORY SO PLEASE READ FIRST THEN YOU CAN MAKE A CONCLUSION


Facebook|Twitter
« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Sunshine

Search your name in the box. Please infrom me if your name is not there.



Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Nur Ati
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google